Обявa за Храни и добавки

  •  
04.07.2011

Продавам

Цена:  по договарянеОписание:

На вашето внимание е нова немска серия хранителни добавки за коне, които са разработени от Д-р Уилфрид Тийгс – съветник по храните на Олимпийските игри през 1992 година в Барселона, и препоръчани от Ингрид Климке – Олимпийски и Световен шампион по всестранна езда.

Professional Horse Immune – перфектна комбинация от коластра с нейните естествени съставки като имуноглобулини и аминокиселини и глюкани от бирена мая. Жизненоважната аминокиселина лизин допринася за силна имунна система.
Приложението е за период от поне 3 месеца. При определени стресови ситуации – участие в турнири, смяна на козината, смяна на мястото на отглеждане, повишен натиск за добро представяне. Може да се прилага и краткосрочно – 4 седмици.
Пелетите са много вкусни за конете. Смесват се с ежедневния фураж.

Professional horse vital – за оптимална жизненост и лъскава козина. Уникална комбинация от специално подбрани ценни масла с високо съдържание на ненаситени мастни киселини. Те се грижат за по-голяма жизненост, лъскава козина, действат добре на храносмилането и повишават мотивацията.
Идеална добавка към дневната дажба концентриран фураж, може да се приема безпроблемно за дълъг период от време. Добавя се към ежедневния фураж.

Professional Horse Power – ефективно подбраните и комбинирани съставки подпомагат работата на отделните мускулни клетки. Витамин Е стимулира снабдяването с кислород и по този начин повишава дейността на мускулните влакна. Селенът заедно с витамин Е защитава клетъчните мембрани от вредни кислородни съединения /свободни радикали/ и е важен за функцията и структурата на сърцевата и скелетната мускулатура. Лизинът подобрява обмяната на енергията и веществата в мускулатурата и подпомага изграждането на телесните субстанции.
Трябва да се дава за период от поне 6 седмици, за да повлияе положително на изграждането на мускулатурата. Въозможно е дългосрочно прилагане, като това ще доведе до по-добри резултати. Пелетите са много вкусни за конете. Смесват се с ежедневния фураж.

Данни за контакт