Дискусии

клуб по конен спорт Русалиите
28.05.14, 09:05
Мина- Мария Потребител Регистриран от: May 2014 Мнения: 2
клуб по конен спорт Русалиите
#1

Приключенска къща & конна база Русалиите е основана през 2007г. и има за цел да развива и популяризира конния спорт, да осъществява тренировъчна и спортно-състезателна дейност, да създава условия за любителска езда и конен туризъм.

Къщата за гости разполага с 16 двойни стаи, 4 апартамента, конферентна зала и ресторант. Намира се на 15км от курорта Банско, в горите на южния склон на Рила планина, от където се откриват великолепните пейзажи към върховете на Рила, Пирин и Родопите.

Освен за спорт, конната база е подходящо място за забавление и почивка. Разположена на 12 декара до кристално чиста планинска река от където започва екопътека до връх Русалиите.

Предлагаме обучение по конна езда за начинаещи и напреднали, (възраста е без ограничение), хипотерапия, прескачане на препядствия, преходи с коне до различни забележителности, рибарници, от няколко часа до няколко дни с пикник и спане на палатки, в хижи и горски къщички.Разполагаме с 10 добре подготвени коня от следните породи:

- Англо арабски
- Арабски
- Източно български
- Каракачански

- ПинтоВ базата има мини резерват от диви животни: пауни, фазани, папагали, зайчета, змии и др.


Организираме:

- тиймбилдинг и зелено училище със състезателни игри.

- стрелба с хунски лъкове и пушка.

- пешеходен туризъм с водач

- пикници с домашни био продукти в планината, в почивка по време на езда.Можем да ви осигурим преходи с отлични водачи от няколко часа до няколко дни в горите и парковете на Рила, Пирин и Родопите.


Перфектното място за качествена и ползотворна почивка далеч от работата и напрежението на града!